Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü
   

Tesztek

2018. 09. 21. 16:18:36
Klipsch R-620F álló hangfal teszt A tradicionális amerikai hangfalgyártó nemrég felfrissítette Reference sorozatát, mely a tapasztaltabb hifis fülnek kissé furcsán cseng, hiszen a Klipsch ezen termékcsaládja sokkal inkább a belépő- és középkategóriát képviseli, mintsem a "referencia" modelleket. Ettől függetlenül nagyon jót tett a hangfalak külsejének és belsejének is ez a kis ráncfelvarrás, mellyel az igényes zenehallgatás, vagy a haladóbb házimozizás világába már kifejezetten korrekt áron léphetnek be az arra vágyók. Mindezt úgy, hogy a szemet gyönyörködtető jellegzetes Klipsch stílus megmaradt, sőt dögösebb lett. A Reference termékcsalád egyik belépő tagjával, az R-620F álló hangsugárzóval töltöttünk pár kellemes hetet.
2018. 09. 17. 17:10:44
JBL Endurance SPRINT és Endurance JUMP Bluetooth sportfülhallgató teszt Ahogy nevükből is sejthető, a termékeket elsősorban intenzív futást, ill. szabad testsúlyos edzést végző személyeknek szánja a JBL. Az Endurance SPRINT (kb. 16 000 Ft) és Endurance JUMP (kb. 25 000 Ft) mindössze apróságokban különböznek egymástól. Mindkettőről elmondható, hogy vezeték nélküliek, fülbe illeszkedő részük szinte a hallójáratba cuppan és gumihorog segítségével úgymond ráakaszkodnak hallószervünkre. A jobb- és baloldalt rövid vezeték köti össze, a vezérlés pedig nem gombokkal, hanem az oldalsó, érintésre érzékeny, sík felületen történik.
2018. 09. 11. 11:14:30
Yamaha RX-V485 házimozi erősítő teszt A kíméletlen konkurencia harc nem engedi pihenni a gyártókat. Aki sokáig ücsörög a babérjain, azt veheti észre, hogy a világ elhaladt mellette. Mindig kell valami vonzó szolgáltatás, amivel újabb és újabb vásárlásra lehet ösztönözni a házimozi rajongókat. Az elmúlt években a multiroom lett a sláger, egyre több erősítőt ruháztak fel ezzel a képességgel. A Yamaha a saját fejlesztésű MusicCast megoldását építette készülékeibe. De az élet nem áll meg, az új hívó szavak az Amazon Alexa hangvezérlés és a vezeték nélküli hangsugárzó csatlakoztathatóság.
2018. 08. 29. 12:20:15
JBL Reflect Contour 2 Bluetooth sportfülhallgató teszt A sportolás nemcsak jó, de fontos is, ám előfordul, hogy nincs hozzá kedvünk. Ilyenkor az egyik legjobb módja, hogy az edzésünket élvezhetőbbé tegyük, ha bekapcsoljuk a kedvenc zenéinket. A minőségi zenehallgatáshoz persze egy ahhoz illő eszköz sem árt, ezért továbbra is elkötelezetten teszteljük a sportfülhallgatókat, hogy tapasztalatainkról beszámolhassunk, ezúttal a JBL egyik modelljéről, a Reflect Contour 2-ről írunk.
2018. 08. 23. 15:44:20
Triangle Symphonie hangfalkábel teszt Valamikor az év elején volt szerencsék megismerkedni egy remek opcióval arra az esetre, ha kicsit többre vágyunk hangsugárzóink rendszerbe kötésénél egy Media Markt-os tyúkbélnél, de anyagi lehetőségeink (vagy elveink) nem engedik meg, hogy több százezer forintot költhessünk erre a célra. A hangfalairól már jól ismert Triangle, bizony arra is gondol, hogy legendás hangdobozai és az erősítő közti összeköttetés se legyen a véletlenre, vagy más gyártóra bízva. Opera nevű kábele, nagyon jó ár/értékről tett tanúbizonyságot, és ahogy abban a tesztben megígértük, meg is érkezett a nagyobb testvér, a Symphonie kábel bemutatója.
2018. 08. 16. 17:32:52
JBL Xtreme 2 Bluetooth hangszóró teszt A JBL megállás nélkül frissíti vezeték nélküli, hordozható hangrendszereit, így már ideje volt, hogy az Xtreme is kapjon ráncfelvarrást. Nem kell forradalmi újításokra számítani, ettől függetlenül a maga kategóriájában még mindig megállja helyét!
2018. 08. 13. 14:42:24
Focal SUB 1000 F aktív mélyláda teszt A Focal Aria családba egyetlen mélyláda tartozik, ahogy ennél a gyártónál megszokott. Hangszórója 30 centis, erősítőjének teljesítménye 1000 watt, felépítése zárt. Ha csak ennyit tudnánk róla, már az is kellőképpen ínycsiklandó lenne, de a további részletek hasonlóképpen izgalmasak.
2018. 07. 19. 13:12:07
Triangle Comete 902 hangfal teszt A Triangle 35 évnyi tapasztalatát kellett, hogy kamatoztassa, aminek gátat szabott a megcélzott kedvező ár, de úgy tűnik, sikerrel jártak - a külsőt tekintve biztosan állíthatjuk, mivel a doboz a mellékelt előlapi takaróselyem levétele után a régi szép időket juttatja eszünkbe. Matt fekete előlap, kerekítés nélküli, éles szélű reflexnyílás (a két dobozon aszimmetrikusan elhelyezve), és 100 %-ban cellulóz papírból készült mélyközép hangszóró, ugyancsak vintage hangulatot keltő, hullámos peremmel.
2018. 07. 19. 13:05:42
JBL Endurance RUN sportfülhallgató teszt Manapság egyre elterjedtebbek a vezeték nélküli Bluetooth fülhallgatók, sőt úgy érezhetjük, hogy ezek sokkal inkább előtérben vannak. Ám ne feledkezzünk meg azért a hagyományosabbnak mondható, vezetékes modellekről sem, hiszen ezek között is bőven találni jó kivitelezésű eszközöket, és az áruk is kedvezőbb Bluetooth-os társaikhoz képest.
2018. 07. 02. 16:19:49
Denon AH-D1200 fejhallgató teszt A Denon AH-D1200 egy közepes méretű, vezetékes, utcai fejhallgató, amit fekete illetve fehér-arany színben kínál a gyártó. Elsősorban utazó modellnek szánták és a hangzását is ehhez illesztették. Vagyis, az AH-D1200 aktív zajelnyomás nélkül, passzív zajkizáró képességére és hangkarakterére támaszkodva igyekszik a tipikus utcai zajokon felülkerekedni.
Összehasonlítás
Bolti Bemutató Termékek / Hétvégi akció / Fogyasztó Barát
Mai Névnapok

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Tekla nevű vásárlónknak.

Holnap Gellért, Mercédesz napja lesz.

Hi-Fi Show banner | Megbízható bolt jelvény
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Facebook közösség
BOSE BAL FEJLÉC

 

KATEGÓRIÁK